Thomas Vanderveken: “Ik snap niet dat mensen dat doen met hun kinderen”
PMN
Thomas Vanderveken: “Ik snap niet dat mensen dat doen met hun kinderen”
Foto: Photonews

Thomas Vanderveken is één van de vaste schermgezichten bij Eén. Hij is samen met Véronique Leysen en met Otto hebben ze een zoontje.

Sylvie De Bie kennen we nog van bij Sylver. De 37-jarige zangeres beleefde een fijne tijd tijdens ‘Liefde Voor Muziek’. “Ik ben een dieselmotor, ik kom traag op gang en kijk liever de kat uit de boom”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

“Bovendien zat ik daar tussen sterke persoonlijk­heden: Helmut Lotti was voortdurend grapjes aan het maken, Coco Jr. zit boordevol sarcastische opmerkingen, Niels Destadsbader babbelt erop los … Ik heb me kapot gelachen, maar ik heb me soms ook wat op de achtergrond gehouden. Omdat ik nu eenmaal geen tafelspringer ben.”

Sylvie beleefde ook al minder prettige tijden. “Die periode dat ik met foute mensen heb samengewerkt. Toen ben ik alles kwijtgeraakt, en veel mensen deden daar hun voordeel mee. Achteraf lieten ze me vallen. Dan zink je tot op de bodem. Daaruit komt hopelijk nu een mooie plaat. Heel eerlijk, niks fake, want daar heb ik een hekel aan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.