Brits expert is heel duidelijk: “Dan zou prinses Diana het ongeval altijd overleefd hebben”
PMN

Forensisch patholoog Richard Shepherd heeft een boek geschreven. In dat boek spreekt hij ook over de dood van prinses Diana, de moeder van prins William en prins Harry.

De veertiger had als enige in Europa de vijf cijfers en de twee sterren juist. Hij ziet zijn bankrekening toenemen met 17 miljoen euro.

Woensdag werd hij opgebeld door de Nationale Loterij. Hij trok een verbazingwekkende conclusie. “Hij wilde het maar niet geloven”, zegt woordvoerster van de Nationale Loterij, Caroline Vangoidsenhoven aan Het Laatste Nieuws.

Nam al jaren deel
De man nam al jaren deel aan EuroMillions. Hij won al verschillende keren maar telkens ging het om een klein bedrag. De man dacht dat dit nu ook weer zo zou zijn.

“Het kostte ons heel wat moeite om hem te overtuigen”, gaat Vangoidsenhoven verder. “Toen de man uiteindelijk toch overtuigd werd, volgden er tranen van geluk".

"Hij was van plan het nieuws eerst persoonlijk aan zijn vrouw te gaan vertellen, maar was zo blij dat hij het al verklapte aan zijn moeder, die toevallig belde.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.