Romina maakt zich bedenking nu boer Jan definitief bij haar komt wonen: “Het is heel dubbel voor mij”
PMN
Romina maakt zich bedenking nu boer Jan definitief bij haar komt wonen: “Het is heel dubbel voor mij”
Foto: Instagram

Romina en Jan hoeven elkaar niet meer te missen. Ze leerden elkaar een goed jaar geleden kennen via het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw’.

Patrick `Krimson' Claesen, 55 intussen, had het bijzonder druk tijdens zijn gloriedagen. “Ik geniet nu veel meer van mijn carrière dan vroeger. Toen ik jong was, ging het allemaal veel te snel”, reageert in Dag Allemaal. 

“Ik had een platenlabel, twee discotheken en trad overal op met 2Fabiola. Van woensdag tot vrijdag zat ik in Tokio, op zaterdag in Blankenberge en zondag in Oostende, en maandag vertrokken we naar Kopenhagen. Als ik m’n agenda nu terugzie, vraag ik me af ik hoe ik dat volhield.”

Loredana, de vriendin van Pat Krimson, liet zich al een tijdje geleden ontvallen dat ze wacht op een huwelijksaanzoek. Pat heeft geen goed nieuws voor haar.

“Het komt er wel aan, maar het zal nog niet voor dit jaar zjn. (lacht) Ik heb graag eerst een duidelijke planning, zodat we weten waar we tussen nu en vijf jaar staan in ons leven. Daar zij we de jongste maanden veel over aan het praten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.