Prins Harry verwent Meghan nog een laatste keer voor de bevalling en geeft daar gigantisch veel geld aan uit
PMN
Prins Harry verwent Meghan nog een laatste keer voor de bevalling en geeft daar gigantisch veel geld aan uit
Foto: Photonews

De bevalling van Meghan Markle kan nu echt voor elk moment zijn. Meghan en prins Harry brachten de voorbije drie dagen door in een sjiek hotel in het Engelse Hampshire. Kostprijs voor drie nachten? Zo’n slordige 33.000 pond of 38.000 euro.

De actrice is nog steeds populair. Zo droeg Lloyd uit ‘De Mol’ zelfs een t-shirt met haar foto op. “Goh, dat vind ik dus écht geweldig. Ik kijk er telkens van op als blijkt dat mensen dat T-shirt effectief dragen. Die hebben blijkbaar wel goed verkocht”, reageert Jacky in Dag Allemaal.

“Ze hebben me daar enkele maanden geleden voor gecontacteerd. Of ik daarvoor mijn toestemming wilde geven.” 

“Ik vond dat eerst maar raar. Ik vroeg of ze niet beter T-shirts zouden maken met een sexy madam op. Maar ze zeiden: `Jacky, ge weet echt niet hoe populair ge zijt'. Ja, ze hebben mij moeten overtuigen.”

Inkomsten
Jacky misloopt ook inkomsten want ze er wil geen geld voor vragen. “Ze hebben me dat toen wel gevraagd, of ik daar iets voor moest hebben. Nee, dus. Zo zit ik niet in elkaar.” 

“Ik vind het gewoon al super dat mijn gezicht er mág op staan. Mijn rijkdom draait trouwens niet om geld. 't Is in het hart dat rijkdom zit.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.