Kürt Rogiers wil misverstand uit de wereld helpen: “Mensen denken dat van mij, maar het is niet het belangrijkste in mijn leven”
PMN
Kürt Rogiers wil misverstand uit de wereld helpen: “Mensen denken dat van mij, maar het is niet het belangrijkste in mijn leven”
Foto: Photonews

Kürt Rogiers heeft geen reden tot klagen. Hij is al jarenlang één van Vlaanderens populairste acteurs.

Hun hond Poppy had een huid - en pelsaandoening . Op een bepaald moment weigerden ze om de behandeling van de dierenarts verder te zetten. Ze hadden de indruk dat het niet werkte.

Dierenarts
In plaats van zelf terug naar een dierenarts te gaan, besloten ze om Poppy zelf te gaan behandelen. Het werd alleen maar erger. De hond begon nog meer last te krijgen en kraste zichzelf bijna kaal.

Smerige baby-trui
“Dit is één van de ergste dingen die ik ooit gezien heb”, zegt een dierenverzorger. “Toen ik Poppy voor het eerst zag, droeg ze een smerige baby-trui.”

Pijnlijk
“Ze zei dat ze dit deed, zodat Poppy zou stoppen met zichzelf nog meer te verwonden. Toen de dierenartsen de trui probeerden uit te trekken, was de trui gewoon in de huid van de hond geraakt. Het was zeer pijnlijk.”

Gevangenisstraf
Het is ook niet zo dat moeder en dochter geen geld hadden om nog een dierenarts te kunnen betalen. De rechter tilt zwaar aan deze feiten en mogelijk wacht hen een gevangenisstraf voor dierenmishandeling.

Meer nieuws

Meer nieuws

.