VTM

An Lemmens verklapt wanneer nieuw seizoen van 'Boer Zkt Vrouw' begint en dat is op een verrassend tijdstip

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
An Lemmens had vandaag fijn nieuws te melden. Ze maakte de datum bekend wanneer het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw' start.

Het nieuwe seizoen start op maandag 15 april. "De wereld rondreizen, de prachtigste plekken ontdekken en de leukste single boeren ontmoeten, dat is waar @dina_tersago en ik ons de afgelopen weken mee hebben beziggehouden want BOER ZKT VROUW DE WERELD ROND IS TERUG", schrijft An Lemmens op haar Instagram.

"Vanaf maandag 15 april stellen we elke dag een nieuwe boer aan jullie voor, tussen het VTMNieuws en Familie. Je ontdekt waar de boeren hun geluk gevonden hebben, wat ze doen en wat ze zoeken in een levenspartner."

"De hele week is er dagelijks een mini-aflevering Boer zkt Vrouw en op zondag 21 april volgt een extra lange kick-off aflevering waarin je werkelijk álles over de boeren te weten komt. Als er een boer is die jouw hart sneller doet slaan, aarzel dan niet om meteen na de eerste uitzending te schrijven naar jouw uitverkorene! Alle praktische info vind je terug op vtm.be"