Boer Manu: “Om die reden trouwen we echt niet! We trouwen om de juiste reden”
PMN
Boer Manu: “Om die reden trouwen we echt niet! We trouwen om de juiste reden”
Foto: Medialaan

Een goed jaar geleden nam boer Manu deel aan ‘Boer Zkt Vrouw’. De olijfboer, die leeft in Zuid-Afrika, leerde er Hilde kennen.

Het huwelijk had eigenlijk nooit schijn van kans. Dat beseft nu ook Wendy. Zij geeft Damiano de schuld van het mislukte huwelijk.

“Mijn gevoelens stonden verder dan die van Damiano, maar verliefd was ik niet. Waarschijnlijk zou ik dat wel geworden zijn als Damiano ook chemie tussen ons voelde”, merkt Wendy op in TV-Story.

“Maar ik wist dat het niet wederzijds was, dus stelde ik mijn hart niet helemaal open. Op de eerste avond van onze huwelijksreis hadden we een moeilijk gesprek. Toen al dacht ik: `Ai, waar ben ik aan begonnen? Dit gaat heel moeilijk worden'.”

“Ik ben teleurgesteld dat ons huwelijk mislukt is. Ik geloofde eerst dat onze gevoelens zouden groeien, ja. En we hebben er allebei voor gevochten.” 

“Damiano was heel attent en deed veel leuke dingen voor mij: een overnachting boeken in een b&b, ons inschrijven voor een cocktailworkshop... Ik voelde dus wel dat hij me graag had. Maar als er na vijf weken geen liefdevolle kus komt, weet je waar je staat.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.