Stig Broeckx geeft hartverscheurende speech in ‘Bargoens’: “Het is ongelofelijk dat ik nog leef”
PMN
Stig Broeckx geeft hartverscheurende speech in ‘Bargoens’: “Het is ongelofelijk dat ik nog leef”
Foto: Eén

Gisteravond was er een nieuwe aflevering van ‘Bargoens’ op Eén. Daarin gaf Stig Broeckx een geweldige speech in Luik.

Aljosja wil ook eerst even verduidelijken waarom Lieve hem niet naar de luchthaven deed toen hij naar Amerika vertrok. “De dag voor ik vertrok, had Lieve zware migraine. Daarom heeft ze me niet naar de luchthaven gebracht. Dat werd hier en daar verkeerd geïnterpreteerd”, zegt hij in Het Nieuwsblad.

Lieve en Aljosja plagen elkaar ook voortdurend. “Als ik 's avonds zou thuiskomen en zonder mopje in de zetel zou ploffen, dan zou er iets mis zijn. Maar het is ook niet zo dat we de hele tijd onnozel doen.” 

“We voelen perfect aan wanneer we se­rieus met elkaar moeten omgaan en wanneer niet. De voorbije maanden hebben we nooit gedacht: Kom, doe eens normaal.”

Gelukkig was er ‘Blind Getrouwd’, want anders had Aljosja nooit voor Lieve gekozen. “Ik vond Lieve direct een knappe vrouw, maar niet de persoon die ik zelf zou kiezen.” 

“Stuur ons op een blind date en het zal heel gezellig zijn, maar aan het einde van de avond zouden we zeggen: Allez, merci, het was plezant, maar het gaat niks worden.(lacht)”

Meer nieuws

Meer nieuws

.