VTM

Nick en Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ hebben besluit genomen over hun dochtertje Liv: “Zie niet in waarom we dat zouden moeten”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Nick en Veerle leerden elkaar kennen tijdens het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Intussen hebben ze nu ook een dochtertje.

Liv woog bij de geboorte een stevige 3,915 kg en was 51 cm lang. “Die eerste dagen waren héél speciaal. Fantastisch en wonderlijk”, vertelt Veerle met een zachte blik in haar ogen aan TV-Familie. “Het besef: dit prachtige kindje is van óns…” 

“De pijn van de bevalling zal ik niet snel vergeten, maar ik ben oneindig gelukkig, en Nick natuurlijk ook. Liv is rustig, ze slaapt en eet goed. En Nick en ik zijn mooi op elkaar ingespeeld. Ik geef borstvoeding, Nick ververst meestal de luier. Ik ben overdag bij Liv, Nick neemt ’s avonds de meeste zorgen op zich.”

Veerle en Nick gaan hun dochtertje niet laten dopen. “Ik zie niet in waarom we Liv moeten laten dopen’, zegt Nick. “Daar ben ik het mee eens”, pikt Veerle in. “We zijn ook niet voor de kerk getrouwd, hé. Wil onze Liv als tiener of zo toch liever gedoopt worden, is dat geen enkel probleem, toch?”