Komiek Philippe Geubels heeft verrassend nieuws: "Ik ben daar met drie vrienden aan begonnen"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Philippe Geubels (37) krijgt op Eén zijn eigen fictiereeks met zichzelf in de hoofdrol. 'Geub' kan je vanaf vrijdag zien bij Telenet en later op Eén.

Na een hels 2018, heeft Philippe Geubels zihzelf twee maand rust voorgeschreven. "En dan werk ik ook echt niet", regeert hij in Het Nieuwsblad. 

En dus ging Phlippe zich concentreren op zijn hobby. "Ik ben een autofreak. Ik ben nu met drie vrienden een garage begonnen voor sportieve tweedehandswagens. Ik wissel zelf ook graag van wagen."

Ambitieus
"Voorlopig blijft mijn rol beperkt tot stille partner; ik struin mee het internet af op zoek naar interessante koopjes. Het is niet dat ik in de showroom sta en de mensen verwelkom met "Goeiendag, ik ben Philippe Geubels, kan ik u met een bepaald model helpen?"

"Een toonzaal hebben we niet, maar ik denk er wel aan. Ik heb toevallig bij ons in de buurt een pand gezien met showroom. We zien wel. Ik doe dit als hobby, maar zelfs in een hobby blijf ik ambitieus. Ik wil dat goed doen, net zoals mijn nieuw programma."