Isabelle A brengt duidelijkheid: “Of ik daar naakt was?”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Isabelle A heeft een nieuw album ‘Sjokola’ uit. Speciaal voor de hoes van het album liet ze zich overgieten met chocolade.

“We hadden al een hele reeks foto’s voor het album gemaakt, en het einde van de shoot was al in zicht toen we beseften dat we toch echt iets met chocolade moesten doen”, zegt Isabelle A. in TV-Story. “De fotograaf is toen een fles dame blanche-saus gaan halen en die hee hij over mij uitgegoten. Lekker dat ik mezelf plots vond. Een heel plezante ervaring.”

“Ik heb alleen iets te lang moeten ‘nagenieten’. Achteraf heb ik toch een dik halfuur onder de douche gestaan om alles eraf te krijgen. En dan zat er nog chocolade in mijn oren. De geur is zelfs nog dagen blijven hangen. Ik had ook schrik voor mijn haar, want ik was uiteraard net naar de kapper geweest. Maar daar bleef gelukkig niks in plakken.”
(lees verder onder de foto)

Naakt
Heeft Isabelle naakt geposeerd voor de hoes? “Nee, ik lag daar niet in mijn blootje, hoor. Ik had zedig een handdoek rond. Je kan dat trouwens goed zien op het making of- filmpje op Youtube of op mijn Facebookkanaal.” 

“Helemaal uit de kleren gaan zou ik nooit meer doen. Dat heb ik maar één keer gedaan, tijdens mijn zwangerschap van Storm (Isabelle stond naakt op de cover van Story toen ze zeven maanden zwanger was, red.).

Tags isabelle a