VTM

VTM lanceert VTM Go: gratis je favoriete programma's van vroeger en nu bekijken wanneer je maar wil

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Bij VTM krijgt men vaak de vraag waar men programma's van vroeger nog eens kan herbekijken. Je kan dat op de website van de zender, maar er is nu ook nog een andere mogelijkheid.

VTM lanceert vandaag ' VTM Go'. Dat is een platform dat gebruikers de kans geeft om gratis tv te kijken en binnen- en buitenlandse series in één ruk te verslinden. Het aanbod is aangepast aan het kijkgedrag van de gebruiker, staat te lezen bij Het Nieuwsblad.

' VTM Go' gaat nog een stapje verder dan  VTM.be en Stievie Free. Je kunt nog altijd gratis kijken naar de zenders van Medialaan - met VTM, Q2, Vitaya en Caz als de voornaamste - maar de dienst trekt veel meer de kaart van uitgesteld kijken en bingewatchen, waarbij je reeksen in één ruk uitkijkt.

Reclame
Zo biedt VTM Go reeksen aan als Matroesjka's, De Rodenburgs, Clan, Code 37 en 13 Geboden. Opvallend is ook een aanbod van buitenlandse series als het IJslandse Cover story, het Deense Veni, vidi, vici, The river uit Noorwegen en Le mystère du lac uit Frankrijk. 

Wie het wil proberen, kan de betaversie uitproberen via vtmgo.be. ' VTM Go' is geheel gratis, maar de reclame moet je er wel bijnemen. Die kun je niet doorspoelen, maar zou wel op maat gesneden worden. 

Tags vtm vtm go