Meghan Markle de les gespeld door haar schoonvader prins Charles: “Wat jij doet, kan echt niet”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Sinds Meghan Markle prinses is, moet ze zich strikt aan de regels houden van het Britse koningshuis. En daar heeft ze niet altijd even makkelijk mee.

Het Laatste Nieuws vernam via ‘The Mail on Sunday’ dat Meghan op het punt stond een grote blunder te maken tijdens haar staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland. Dat bezoek vond in oktober plaats.

Ze trokken ook naar Fiji, waar ze hun eerste overzeese staatsdiner meemaakten als koppel. Meghan was zeer opgetogen over het evenement. Speciaal voor de gelegenheid wilde ze zelfs haar tiara dragen.

Niet gepast
Maar dat vond de koninklijke familie maar niets. Haar verzoek werd dan ook geweigerd. Meghan begreep totaal niet waarom. Haar schoonvader prins Charles, die de regio zelf al enkele malen bezocht, legde haar uit waarom het niet gepast was.

“Hij legde haar uit dat het niet gepast zou zijn om zo’n schitterend juweel te dragen in delen van het Gemenebest zoals Fiji, waar het gemiddelde maandloon maar 400 pond (zo’n 465 euro) bedraagt. Het is dan niet netjes om te gaan pronken met de koninklijke rijkdom.” Hij gaf dat standje naar verluidt op ‘erg vriendelijke wijze’, waarna Meghan inbond.

Meghan verscheen aan het bank zonder tiara. Meghan droeg wel een grote paar diamanten oorringen ter compensatie.