Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin hebben belangrijk besluit genomen over de baby: “Dan gaat die gewoon mee in de camper”

bron: Eén
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin Caroline Vereenooghe verwachten binnenkort hun eerste kindje samen. De bevalling is ergens einde mei voorzien.

Maar dat is wel akelig dicht bij de start van de Tour de France. Dan moet Karl immers naar Frankrijk voor ‘Vive le Vélo’. “Vorig jaar hadden we tijdens de Tour het koppel Raf en Imke mee”, reageert Karl in de podcast van ‘Toeters & Bellen’. “Zij stonden in voor de keuken. Raf kookt op een bakplaat.”

“Ze hadden hun schattige dochter van vijf maanden oud mee. Dat lag een hele dag in de maxi-cosi. Iedereen was zot van Max. We reden om de beurt wel een toertje met de buggy.”
(lees verder onder de foto)

Camper
“Ik dacht ook wel toen Caroline zwanger was dat mei wel heel nipt wordt met de Tour. Dat is dan nog anderhalve maand. Er is een camper. Caroline en de baby gaan gewoon mee. ‘s Avonds slapen we wel op hotel.”

“Ik heb nu twee kinderen. Een baby is het mooiste wat er is. Er komt heel veel bij kijken. Ik heb iemand die twee jaar voor slapeloze nachten gezorgd, maar ik heb niet veel slaap nodig. Met vier uur per nacht moet het wel lukken.”