Sergio Herman heeft belangrijk nieuws over zijn restaurant ‘The Jane’, waar vorige maand brand ontstond
PMN
Sergio Herman heeft belangrijk nieuws over zijn restaurant ‘The Jane’, waar vorige maand brand ontstond
Foto: Het Laatste Nieuws/Photonews

Vorige maand moesten Sergio Herman en Nick Bril hun restaurant ‘The Jane’ een tijdje sluiten. Er was brand ontstaan die voor heel wat schade zorgde.

Er komt immers een nieuwe film van de populaire VTM-reeks. Hun recentste film, De Tunnel, is goed op weg om beter te doen dan de eerste. 

De film heeft na twee maanden de kaap van 150.000 bezoekers gegrond. Zo gaat hij allicht beter doen dan de eerste film, De Grote Geldroof. Die klokte af op 150.000 bezoekers.

Onder filmmakers wordt het succes op gemengde gevoelens onthaald: de tweede film is in amper elf dagen gedraaid, voor de eerste waren er zelfs maar acht nodig. 

Volgens sommigen stielbederf, zeker als je kijkt naar andere succesvolle films. De Premier lokte in 2016 zo'n 350.000 bezoekers meer dan De Buurtpolitie: de Grote Geldroof, maar kostte met vijf miljoen euro twintig keer zo veel.

De makers liggen er niet wakker van, want zij beslisten om een derde film te maken. Die wordt in het najaar van 2019 in de zalen verwacht en zal allicht opnieuw een succes worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.