Anuna De Wever wil er niets van weten: "Ik distantieer mij hier volledig van"
PMN
Anuna De Wever wil er niets van weten: "Ik distantieer mij hier volledig van"
Foto: Photonews

Zondag was er een derde grote klimaatmars in Brussel. Die mondde echter uit in rellen door toedoen van 'gele hesjes'.

De 19-jarige moeder Lisa Smith en haar 26-jarige vriend Keiff King, moesten vrijdag voor de rechter verschijnen. Ze zitten al sinds januari in voorhechtenis.

Het koppel zou hun zoontje vermoord hebben omdat hij morste met de ontbijtgranen. Daarna zou hij op een beestachtige manier om het leven zijn gebracht.

De ouders mishandelde hem op een gewelddadige manier. Uit de autopsie op de jongen is overigens gebleken dat die mishandelingen al een tijdje bezig waren.

Moeder Lisa - die opnieuw zwanger is -  beweerde dat haar zoontje gestorven is aan een zeldzame ziekte, waardoor hij wankel liep. Tijdens de autopsie werd ook nog vastgesteld dat de jongen een gebroken rib had, er werden brandmerken teruggevonden op zijn lichaam en de jongen zou volledig in shock geweest zijn.

"Wat de ouders deden is beestachtig" - speurder

Eén van de speurders windt er geen doekjes om. “Er staan nog steeds sporen op de billen van de jongen. Zo hard hebben ze hem geslagen.”

“Je kan je niet voorstellen dat ouders hun kind op een dergelijke beestachtige manier mishandelen. Zelfs na drie maanden is iedereen in shock van wat ze deden met hun zoontje.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.