Maarten uit ‘Down The Road’ heeft zijn grenzen verlegd: “Had veel schrik om dit te doen”
PMN
Maarten uit ‘Down The Road’ heeft zijn grenzen verlegd: “Had veel schrik om dit te doen”
Foto: Eén

Maarten is één van de zes kandidaten in ‘Down The Road’. Hij beleefde met hen, Saar Pelgrims en Dieter Coppens een onvergetelijk avontuur.

De brand was uitgebroken op de 50ste verdieping van het gebouw. Rond 17.30 uur (plaatselijke tijd) kregen de hulpdiensten een noodoproep binnen dat er brand was uitgebroken in de Trump Tower.

Het vuur was begonnen in het appartement van de 67-jarige Todd Brassner. Hij werd nog in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar later.

Brassner was een handelaar in kunst die goed bevriend was met Andy Warhol. Hij vroeg in 2015 zijn faillissement aan.

De brandweer had alle moeite om de brand onder controle te krijgen. Een brandweercommandant zegt dat sommige brandweerlui gewond zijn geraakt bij het blussen van de brand.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond het appartement al in lichterlaaie. Niemand raakte van de brandweerlui raakte zwaargewond.

Om 18.45 uur plaatselijke tijd reageerde ook president Trump op Twitter. “Brand in de Trump Tower. Zeer beperkt want het gebouw heeft een goede constructie. De bovenste verdiepingen en de woonverdiepingen zijn niet getroffen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.