Josje krijgt deze kwetsende commentaar te horen: “En uitgerekend een zwangere vrouw zegt zoiets over mij, niet fijn”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Josje Huisman is weer helemaal terug van weggeweest. De Nederlandse komt binnenkort zelfs met nieuwe muziek op de proppen.

“Hoi. Hier ben ik met een bolle buik in de studio om nieuwe muziek in te zingen.. niet omdat het moest, maar omdat het kon. Ik had er zin in. Wat een luxe, ik weet het! Ik denk dat ik juist tijdens mijn zwangerschap eens goed ging nadenken over wat ik nou ècht leuk vind om te doen en wat ik belangrijk vind”, legt Josje Huisman uit op haar Instagram. 

“Wat wil ik  nu eigenlijk? (30-ers dilemma, hallo existentiële crisis, lol, nee, zo erg nou ook weer niet)??‍?????‍?? Behalve dus enorm graag voor mijn kind zorgen. Jaja, daar ga ik weer. Blijf lezen.” 

Josje kreeg een kwetsende commentaar te lezen. “Ik kreeg laatst de comment: ‘Oh daar heb je d'r weer met d'r kind’. Vond ik natuurlijk niet zo leuk, want ja voor mij is hij nu één van de leukste "bezigheden" die ik heb. En dat terwijl ik dat kreeg van iemand die zelf in verwachting is. Vreemd, zo gaat dat soms”, vertelt de Nederlandse.
(lees verder onder de foto)

Baby
“Maar dus, er zijn veel dingen die ik leuk vind; Ik hou van mode en van hoeden (maken). Ik hou van zingen, van dansen en bewegen. Ik hou van lezen en van schrijven. Ik hou van eten en van de natuur. Ik hou van mezelf, mijn vriend en van mijn baby. Dit alles is wel eens te zien op mijn Instagram.” 

“Misschien dat mijn feed de afgelopen tijd wat meer rond de baby heeft gedraaid. Maar ik vraag me wel af: om welke reden volg je mij eigenlijk? Waarschijnlijk een heel groot deel nog vanwege K3. Misschien een paar nieuwe volgers vanwege baby? Of muziek? Stijl? Of gewoon lekker gluren bij de buren:)”