Prins Harry razend op het personeel van Buckingham Palace omwille van Meghan: “Hier tilt hij heel zwaar aan”
PMN

Het rommelt binnen de muren van Buckingham Palace. Alles heeft te maken met Meghan Markle.

Er zijn immers gesprekken bezig over een nieuwe film. Het zou dan de vierde film van de kampioenen zijn. De derde liep eind vorig jaar in de zalen en was een enorm succes.

“We zitten in de fase waarin over een vierde bioscoopfilm wordt gepraat. Als je ziet dat FC De Kampioenen 3: Forever bijna 600.000 bezoekers heeft gehaald, dan spreekt het voor zich dat over een nieuwe film wordt nagedacht”, zegt Herman Verbruggen.

Nochtans zou de derde film echt de laatste zijn geweest. “Met zo'n stevige bezoekersscore mag je ervan uitgaan dat er nog altijd een publiek voor is", gaat Herman verder. "Blijft natuurlijk de vraag of de acteurs een volgend filmavontuur zien zitten. Momenteel wordt bij iedereen naar de interesse gepolst en ik heb de indruk dat de sfeer positief is.”

Of de nieuwe film er ook gaat komen, lijkt een geldkwestie te worden. “En het is logisch dat die het risico zal afwegen. Mij lijkt een vierde film die pakweg twintig procent minder ­bezoekers zou lokken nog een haalbare kaart, maar natuurlijk zal de producent in functie van zijn verwachtingen het filmbudget bepalen. En dan valt te bezien of de film die we willen maken mogelijk is.”

Jan Verheyen zou dan opnieuw de regisseur worden. “We hebben voor twee Kampioenen-films al zeer aangenaam met Jan samengewerkt. Hij is een prima partner voor ons.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.