“Ik heb zo’n medelijden met Annelies uit ‘Blind Getrouwd’: Ze kan het gewoon niet”
PMN
“Ik heb zo’n medelijden met Annelies uit ‘Blind Getrouwd’: Ze kan het gewoon niet”
Foto: VTM

Maandag valt het doek over dit seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Dan gaan de overige koppels een beslissing moeten nemen over hun huwelijk.

Er staat voor Guy veel op het spel. Hij nam dan ook Sven Mary als advocaat onder de arm. Mary verdedigde eerder ook al Salah Abdeslam.

De advocaat van Guy heeft meteen bijkomend onderzoek gevraagd. Daardoor zal de acteur voor het eerst nog niet voor de rechter moeten verschijnen. Een manoeuvre om de hele boel te doen vertragen? Noch Guy, noch zijn advocaat willen reageren.

“Ik denk niet dat ze de boel willen vertragen”, reageert advocate Elfri De Neve in Dag Allemaal. “De vraag om extra onderzoek à décharge wordt heel vaak gesteld. Misschien wil de verdediging nagaan of dat tegelpatroon écht niet elders aangetroffen kan worden. Of laten onderzoeken wat het effect van cocaïne of geneesmiddelen kan zijn op het wilsvermogen van Van Sande.' `Met extra onderzoek zijn we misschien opnieuw vertrokken voor zes maanden tot een jaar vertraging.”

“Maar er staat dan ook veel op het spel. De straf kan maximaal 15 jaar cel zijn, maar met verzachtende omstandigheden kan dat ook zes maanden voorwaardelijk worden. Dat is wel een extra onderzoek waard.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.