Davy Gilles trekt lessen uit wat hem overkomen is: “Dat wil ik mijn eigen kinderen besparen”
PMN
Davy Gilles trekt lessen uit wat hem overkomen is: “Dat wil ik mijn eigen kinderen besparen”
Foto: Photonews

Davy Gilles treedt samen met ‘De Romeo’s’ op, staat met zijn vrouw Sasha Roosen op het podium en ook solo. Hij wordt wel eens de hardst werkende mens genoemd in de Vlaamse showbizz.

Damiano heeft in ieder geval geen spijt van zijn deelname. “Nee... Mocht ik dit avontuur opnieuw mogen beleven, ik zou het op dezelfde manier aanpakken. En ik ben helemaal niet teleurgesteld in de afloop. Integendeel.”

“Er is wel wat interesse van andere vrouwen”, gaat Damiano verder in TV-Familie. “Maar ik hou mij daar niet echt mee bezig. Wendy krijgt die aandacht nu ook, van mannen. En ik ben superblij voor haar. Zij zal wel snel iemand vinden. En ik heb er dus een geweldige vriendin bij.”

Damiano heeft besloten om terug hard te gaan werken na zijn mislukt huwelijk. “Ik zie wel wie en wat er op mijn pad komt. Nu is er alleszins nog niemand, hoor. Ik ben vooral heel druk aan het werk. En vroeg of laat zal ik wel iemand tegenkomen. Uiteraard hoop ik daarop. Maar 't is niet dat ik nu naarstig op zoek ga naar de ware liefde. Nee nee, dat laat ik vanaf nu toch maar best gewoon op me afkomen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.