Meghan Markle schaamt zich er dood over: “Prins Harry heeft dat recht niet”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle moet binnenkort bevallen. Ze kan het best rusten, maar is er iets waar ze erg mee verveeld zit.

Er zou een sekstape zijn van Meghan Markle. Het zorgt voor spanningen binnen de muren van Buckingham Palace. Dat werd onlangs nog bevestigd door de Britse pornoproducent Kevin Blatt. “Ik heb de video ook al gezien”, zegt hij. “Het is stomend materiaal, ja. Meghan laat weinig aan de verbeelding over.”

Meghan zit erg verveeld met de zaak. Aan haar man prins Harry zou ze gezegd hebben dat het om een dubbelgangster gaat. “Maar ze kan niet garanderen dat er geen video is’, luidt bij bronnen binnen Buckingham Palace.

Geen recht van spreken
“Tijdens haar eerste jaren in Hollywood had Meghan een wilde periode. Ze beleefde wel vaker vluchtige relaties. Dus nee, ze kan niet uitsluiten dat één van de occasionele bedpartners stiekem een filmpje gedraaid heeft en daar natuurlijk munt uit wil slaan. Vervelend, natuurlijk. En gênant. Ze schaamt zich dood.”

Nochtans tilt prins Harry er niet zwaar aan. “Hij vindt het uiteraard ambetant. Maar hij kan Meghan niets verwijten. Dit gebeurde in de periode voor hij haar kende. Zijn toch niet weten dat ze later een Britse prinses ging worden? Ook Harry heeft fouten gemaakt in het verleden., waar ook beelden van bestaan. Hij heeft eigenlijk het recht niet om haar iets kwalijk te nemen.”