Het zou de verrassing zijn in 'Blind Getrouwd': "Mijn huwelijk met Annelies is zeker geen verloren zaak"
PMN
Het zou de verrassing zijn in 'Blind Getrouwd': "Mijn huwelijk met Annelies is zeker geen verloren zaak"
Foto: VTM

Als iedereen één ding zeker weet dan is het wel dat Annelies en Joris volgende week maandag gaan scheiden. Dan moeten ze immers beslissen wat ze met het hun huwelijk gaan doen.

Dochter Sara Stolle heeft met erg pakkende woorden afscheid genomen van haar vader. Ze deed dat woensdag op Facebook.

Entertainer
“Liefste papatje”, schrijft ze. “Voor de meesten was je Johan Stollz, de pianist, de entertainer, de showman, altijd piekfijn uitgedost, die ontelbare optredens gegeven heeft, waar je alle aanwezigen echt entertainde met je muziek maar ook met al je charmes. Voor mij was je de allerliefste papa die ik maar kon hebben.”

Voorbeeld
“De papa waar ik vroeger bij op schoot kroop om op de piano te tokkelen, de papa die zo graag mijn hespjes sneed voor mijn omelet. De papa die mijn grootste voorbeeld was, de papa die me beschermde, de papa waar ik aan z’n lippen hing, als er wilde verhalen over verre reizen werden verteld, de papa waar ik geweldig naar opkeek."

Familie
"De papa die aanvaardde dat ik m’n eigen leven opbouwde, de papa die z’n familie doodgraag zag en een fantastische opa was voor Anneleen en Emma. De papa met een groot gevoel voor humor, de papa die enorm bescheiden was, de papa die zo veel liefde kon geven.”

Missen
"Ik ga je zo missen, liefste papa. “We hadden elkaar nog zo veel te vertellen. Your show will always go on.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.