Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ heeft na het mislukte huwelijk met Jolien een opmerkelijk besluit genomen
PMN
Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ heeft na het mislukte huwelijk met Jolien een opmerkelijk besluit genomen
Foto: Medialaan

Het heeft niet mogen zijn voor Lenny en Jolien uit ‘Blind Getrouwd’. Aan hun huwelijk kwam gisteravond een einde.

De dokter zei dat Lesley-Ann te dik was. Na haar miskraam was ze plotseling erg beginnen te verdikken. “Als ik niet dringend iets aan mijn gewicht deed, zou ik een diabetespatiënte worden. En dat wilde ik écht niet laten gebeuren. Ik heb toen beslist om het roer helemaal om te gooien en ben anders beginnen eten. En 'k ben héél blij dat ik het volhoud”, reageert Lesley-Ann in TV-Familie.

“Ik at heel onregelmatig. Maar mijn tweede zwangerschap heeft er ook geen goed aan gedaan. Na de geboorte van Gabriël ging ik op dieet, maar dan werd ik opnieuw zwanger. En zoals je weet kreeg ik toen een miskraam te verwerken... En dan is je gewicht natuurlijk even geen prioriteit. Precies. Ik kon me niet druk maken over die extra kilo's, mijn verdriet was te groot. En door die miskraam werd ik een emo-eter.”

Maar Lesley-Ann heeft zich intussen herpakt. “Twintig kilo is er al af! En ik wil er nog vijftien kwijt. Ik weeg nu 70 kg, maar ik droom ervan om mijn vroegere figuurtje terug te hebben. Ik geef het eerlijk toe: ik was op weg om een ton te worden…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.