VTM

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ heeft na het mislukte huwelijk met Jolien een opmerkelijk besluit genomen

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het heeft niet mogen zijn voor Lenny en Jolien uit ‘Blind Getrouwd’. Aan hun huwelijk kwam gisteravond een einde.

“Jolien en ik zijn met veel goede bedoelingen gematcht, maar de gevoelens moeten er ook zijn. Als die niet komen, blijf je een beetje vastzitten. We kwamen niet tot diepgaande gesprekken, het bleef een beetje inhoudsloos”, doet Lenny zijn verhaal in Het Nieuwsblad.

“Ik geloofde er echt in. Er zijn genoeg koppels die hebben bewezen dat die gevoelens wél kunnen komen. Maar na twee à drie ­weken besefte ik dat het bij vriendschap zou blijven. Dan mag je geen spelletjes spelen, je mag de ander niets wijsmaken.”

Amerika
Intussen heeft Lenny ontslag genomen als voetbalcoach. Hij vertrekt misschien zelfs richting Amerika. “Vorige maand heb ik mijn frituur verkocht en ik heb na drieënhalf jaar mijn ontslag gegeven als voetbaltrainer. Dat heeft niets met Blind getrouwd te maken, ook de voetbal staat los van de frituur. Ik wou als voetbaltrainer de eer aan mezelf houden.” 

“Tot de ­zomer heb ik weinig plannen. Ik heb een jobaanbod voor het buitenland, in de VS. Die ­beslissing valt over een paar maanden. Ik ga eerst een paar verre reizen maken, een beetje nadenken. Ik zit al sinds mijn vijfde in het voetbal, voor het eerst beleef ik een zomer zonder. De druk is weg, tijd voor rust in mijn hoofd.”