Erg ongemakkelijk moment voor koningin Mathilde tijdens staatsbezoek aan Zuid-Korea door strenge juf
PMN
Erg ongemakkelijk moment voor koningin Mathilde tijdens staatsbezoek aan Zuid-Korea door strenge juf
Foto: Het Nieuwsblad

Koningin Mathilde beleefde een erg ongemakkelijk moment tijdens het staatsbezoek in Zuid-Korea. Het gebeurde toen ze de muziekles moest volgen.

Gunther liet in 2015 al een haartransplantatie uitvoeren en nu, net voor hij met zijn gezin op vakantie vertrok naar Miami en Mexico, liet hij opnieuw een schoonheidsbehandeling uitvoeren. Dit keer in Nederland.

“Ik schaam me daar niet voor”, reageert Gunther in TV-Familie. “Ik stoorde mij aan mijn bovenrug. Tussen mijn schouders stond haar waarvan ik vond dat het er niet hoefde te staan. Dat heb ik laten verwijderen.”

“Normaal blijft het haar daar nu permanent weg na enkele behandelingen. En ik moet zeggen: die mensen hebben mij heel goed verzorgd. 't Is een prima kliniek. Maar je moet niet denken dat ik ineens allerlei drastische esthetische ingrepen wil laten doen. Ik doe dit voor mezelf.”

“Mijn vrouw Charlotte heeft nooit opmerkingen gemaakt over die haren op mijn rug. Maar ze heeft geen probleem met m'n beslissing om ze weg te laten laseren. Voor haar is het allemaal goed. `Als jij dat wil, moet je dat doen', reageerde ze droogjes.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.