Het scheelde niet veel of Erika Van Tielen was vertrokken bij Familie: “Dan was ik gestopt, de makers weten dat”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het is momenteel rustig in Familie voor Erika Van Tielen. Haar personage Amèlie heeft plots maar een kleine rol gekregen.

Erika Van Tielen speelt al twee jaar lang mee in Familie, al heeft ze voorlopig amper nog een verhaallijn. “Het heeft inderdaad even gekabbeld, maar in het komende seizoen staat er van alles te gebeuren met Amélie”, licht Erika toe in TV-Story. 

“Alleen maar pintjes staan tappen in het café: dat is niet echt uitdagend. Maar gelukkig zullen de scenaristen Amélie opnieuw wat prominenter aan bod laten komen.”
(lees verder onder de foto)

Opgestapt
“Als de goede vooruitzichten te lang waren uitgebleven, was er toch een reële kans dat ik was opgestapt. Dat weten ze bij Familie. Ik heb ook nog heel wat ander werk. Maar zo ver is het dus nooit gekomen.” 

“Ik ben niet de persoon die voor het gemak en voor de zekerheid een job kiest en dat dan maar twintig jaar aan een stuk blijft doen. Natuurlijk betaalt het de rekeningen en dat is des te belangrijker omdat je er als gescheiden vrouw alleen voor staat. Maar ik heb nog genoeg ambitie, hoor!”