VTM

Jolien uit 'Blind Getrouwd' blikt terug: "Ik had daar toch wel moeilijk mee bij Lenny"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het heeft niet mogen zijn voor Lenny en Jolien in 'Blind Getrouwd'. Jolien deed wel moeite, maar Lenny wilde er echt niet van weten. Het gevolg is dat hun huwelijk voorbij is.

“Je mag mijn enthousiasme niet verwarren met verliefdheid. Maar ik heb mezelf niets te verwijten. Ik heb me vanaf de eerste minuut opengesteld en gesmeten", blikt Jolien terug in Het Nieuwsblad. “Onze levensstijlen zijn nogal verschillend. Ik werk overdag, hij 's avonds. Ik had het er ook nogal moeilijk mee dat Lenny zo gesloten was. Ik ben heel open, ik praat graag, voer graag diepzinnige gesprekken. Ik wou meer interactie.”

“Ik heb tot het einde geprobeerd om te zien of er tussen ons meer zou gebeuren, dat is waar. Dat heeft wel wat energie gekost. Op voorhand had ik tegen mezelf gezegd: als het niet lukt, is dat niet erg. Tot je zelf meedoet. Je wil zó hard dat het slaagt, dan ben je wel down als dat niet het geval is. Ik ben gelukkig als vrijgezel, maar ik ga niet zeggen dat ik geen partner mis. Ik weet wat het is om echt verliefd te zijn en heb dat nu al vier jaar niet meer gevoeld, dat is gewoon niet leuk.”

“Humor was Lenny's manier om het ijs te ­breken, maar met lachen alleen kom je er niet. Er waren raakpunten, maar geen diepgaande. Misschien dachten de experts dat ik wel door de muur van Lenny zou beuken omdat ik zo open ben, wat ik snap. Ik denk dat het stroever was verlopen als ze Lenny hadden gekoppeld aan iemand die ook zo gesloten was. Mij is het in ieder geval niet gelukt om die muur van Lenny te ­slopen. Ik ben een gevoelsmens en vind het superbelangrijk om iemand aan te voelen. Als dat ondanks herhaaldelijk proberen niet lukt, begin je zelf een muur te bouwen.”