Josje heeft wel een heel speciaal cadeau gekregen: "Daar zit mijn eigen melk in"
PMN
Josje heeft wel een heel speciaal cadeau gekregen: "Daar zit mijn eigen melk in"
Foto: Instagram

Het minste wat je kan zeggen is dat Josje Huisman een speciaal cadeau gekregen heeft. Op haar Instagram laat ze zien wat ze ontvangen heeft.

Wendy en Damiano besloten wel om hechte vrienden te blijven. Intussen melden de mannen zich aan bij Wendy. “Dat begint, ja. (lachje) 't Is afwegen, natuurlijk. Waarom zijn die mannen in m geïnteresseerd? Omdat ik Wendy ben van `Blind Getrouwd'? Of omdat ze me oprecht leuk vinden? Gelukkig heb ik wel wat mensenkennis. Daardoor zal ik niet snel foute keuzes maken”, stelt Wendy gerust in Dag Allemaal.

Zou Wendy nog kunnen vallen op een type als Damiano? “Ik heb ontdekt dat ik een zorgzame nodig heb in mijn leven”, vervolgt Wendy. “Ik ben zelf ook zo. En als het van twéé kanten komt, maakt dat het samenleven veel gemakkelijker.”

“Damiano's levensstijl was nooit een probleem voor mij, hoor. Echt niet. Maar een must is het ook weer niet voor m'n toekomstige partner. En als hij even sportief is als Damiano is dat ook een pluspunt want ik ben zelf ook sportief.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.