Het ziet er niet goed uit voor Tanja Dexters en haar vriend: Een gevangenisstraf van drie jaar is mogelijk en daar blijft het niet bij

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week maandagavond veroorzaakte Tanja Dexters een ongeval op de E313 met haar Jaguar. Op dat moment zat haar vriend Michael Peeters aan het stuur.

Tanja Dexters en haar vriend Michael Peeters pleegden vluchtmisdrijf. Haar vriend zou zelfs een ambulancier bedreigd hebben. Die diende een klacht tegen hem in bij de politie.

Het koppel beweerde dat de "jaloerse" bestuurder van de Volkswagen Passat bruusk remde en zo een ongeval veroorzaakte. Maar uit beelden van het Vlaams Verkeerscentrum blijkt dit niet zo te zijn.

De politie is intussen een onderzoek gestart. Als het tegenzit, dan ziet het er alles behalve goed uit voor Tanja Dexters en haar vriend. Het Laatste Nieuws meldt dat er op vluchtmisdrijf straffen staan. Op het plegen van vluchtmisdrijf staan maximumstraffen tot drie jaar cel, 40.000 euro boete en een levenslang rijverbod. Passagiers die vluchten, zoals Dexters, kunnen een boete krijgen. Tanja weigert voorlopig te reageren.