Opvallende eerste reactie van Luk Alloo op het ongeval van Tanja Dexters
PMN
Opvallende eerste reactie van Luk Alloo op het ongeval van Tanja Dexters
Foto: Photonews

Het ongeval dat Tanja Dexters en haar vriend Michael Peeters hebben veroorzaakt op de E313, blijft nazinderen. Uit camerabeelden van het Vlaams Verkeerscentrum is immers gebleken dat ze niet veilig reden, met het ongeval als resultaat.

Het viel op hoe hard haar vader Gert en broer Viktor hebben zitten roepen tijdens de kamp. “Ze hebben de longen uit hun lijf geschreeuwd! Viktor had zelfs geen stem meer (lacht). Op het moment dat ik in die ring stapte, wist ik dat ik omringd werd door mensen die in mij geloofden."

"Dat gaf me veel kracht. Papa had me trouwens aangemoedigd om mee te doen, hij had het volste vertrouwen in een goede afloop. Alleen toen ik zei dat het tegen Natalia was, moest hij even slikken”, zegt Marie in TV-Story.

“Viktor heeft zich toen goed geamuseerd en vond het programma ook iets voor mij. Dat heet mijn keuze zeker beïnvloed, want ik apprecieer zijn mening heel hard. Over alles.”

Nochtans zijn Marie en Viktor twee totaal verschillende karakters. "Viktor denkt meer na en zal nooit onbezonnen aan iets beginnen, ik kan juist heel hevig en impulsief zijn. En hij is heel gestructureerd, terwijl ik meer een sloddervos ben. Als kind maakten we dan ook veel ruzie, over de belachelijkste dingen, zoals de afstandsbediening van de tv. We schelen maar een jaar, maar toch is hij de oudere broer en dus won hij meestal (lacht).”

Meer nieuws

Meer nieuws

.