Victor uit ‘Blind Getrouwd’ wil een heel grote opoffering doen voor Line: “Alleen als daar een goede reden voor is”
PMN
Victor uit ‘Blind Getrouwd’ wil een heel grote opoffering doen voor Line: “Alleen als daar een goede reden voor is”
Foto: Medialaan

Vandaag is het aan Lenny en Jolien om de knoop door te hakken. Volgende week zijn de andere koppels aan de beurt.

"Frie is bij mij ingetrokken", vertelt Toon in Het Laatste Nieuws. "Het is nogal een geldverspilling om elk apart te blijven wonen, hé. De kijker heeft ons inderdaad weinig zien zoenen. We zeiden het al tegen elkaar: de kijker moet écht wel denken dat wij alleen maar eten, drinken en lachen. Want dat zijn de fragmenten die ze van ons toonden."

‘De voorbije maanden mochten we niet samen gezien worden. Dus met z'n tweeën uit eten gaan: vergeet het. De pizzakoerier zal gedacht hebben dat ik flink kan eten. (lacht) Om aan dat 'huisarrest' te ontsnappen, zijn we vaak op weekend naar het buitenland gegaan. Nu is dat niet meer nodig. We kunnen weer op restaurant in eigen land."

Al had Frie wel schrik toen ze met Toon moest trouwen. “Ik had schrik dat het een afknapper zou worden”, vertelt ze. “We moeten eerlijk zijn: voor hetzelfde geld had Toon mij onaantrekkelijk gevonden. Of kwamen er amper woorden uit zijn mond en had ik alles uit hem moeten sleuren."

“We beseften al snel van elkaar dat de ander alles heeft wat we in een partner zoeken. Maar 't was geen liefde op het eerste gezicht, nee. Ik word nooit instant verliefd, dus ik had niet verwacht dat het in 'Blind Getrouwd' anders zou zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.