Vervelend probleem voor koning Filip: Niemand wil nog met hem op reis
PMN
Vervelend probleem voor koning Filip: Niemand wil nog met hem op reis
Foto: Photonews

Koning Filip is op bezoek in Zuid-Korea. Het is alleen niet met de mensen die met hem aanvankelijk zouden meereizen.

Het personage van Gino zorgt voor heel wat spanning in de soap. Sinds zijn terugkeer werd hij al twee keer in elkaar geslagen door een drugsdealer. Voor Tristan is het geen makkelijke rol om spelen.

“Ik heb nul ervaring met drugs, dus heb ik voor deze rol extra opzoekingswerk gedaan. Ik wilde echt weten welke effecten drugs kunnen hebben. Zo was er een scène waarin Gino iets had geslikt en erg opgefokt rondliep, en dat moest wel kloppen, hé”, merkt Tristan op in Dag Allemaal.

“Amélie en Gino zagen elkaar vier jaar niet, maar na hun reünie vielen ze meteen weer als een blok voor elkaar. De makers vroegen zich af of dat wel realistisch was. Of hun liefde niet té snel weer opflakkerde. Ik heb hen gerustgesteld: dit gebeurt echt.”

“Ik kan enkel zeggen dat mijn rol deze keer langer duurt dan negen jaar geleden, toen ik heel kort een boekhouder speelde die betrokken was bij het faillissement van VDB Electronics.”

“Ik voelde me erg welkom bij `Familie'. Met dank ook aan mijn tegenspeelster Erika Van Tielen, die me geweldig opving. Ik kende haar enkel van naam, maar het klikte meteen. Gelukkig maar, als je geliefden met een mooi verleden moet spelen. Maar dat lukte vanaf onze eerste scène.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.