Tanja Dexters heeft gelogen: Beelden van het Vlaams Verkeerscentrum, die de politie opvroeg, tonen iets dan wat zij zegt

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters heeft gelogen over het ongeval dat ze met haar vriend Michael Peeters veroorzaakte. Dat blijkt uit beelden die de politie opvroeg van het Vlaams Verkeerscentrum.

Maandagavond om 20.52 uur heeft een ambulancier zich gemeld bij de lokale politie in Geel. Hij wil een aangifte doen van de bedreiging op de E313, eerder die avond ter hoogte van Herentals-Oost. 

De man was opgeroepen om eventuele slachtoffers te verzorgen, maar kwam daar niet aan toe, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws. De man vertelt aan de lokale politie dat hij op de snelweg bedreigd werd door twee mannen. Ze eisten dat ze zijn gsm zouden inleveren. Daarna is de ambulcanier gevlucht. 

Gevaarlijk
Eén van die mannen zou Michael Peeters zijn, de vriend van Tanja Dexters. Hij zat ook achter het stuur toen ze met hun jaguar een kop-staartaanrijding veroorzaakte met een Volkswagen Passat. De politie besloot om de hele zaak van naderbij te bekijken en vroeg beelden op van het Vlaams Verkeerscentrum. Daaruit blijkt dat Tanja's vriend gevaarlijk reed. Eerder waren er ook al verklaringen die van getuigen die spraken van een jaguar die over de weg slingerde.

Tanja's vriend verklaarde eerder dat ze zijn gaan vluchten voor Luk Alloo, die onderweg was met een cameraploeg. "In dat circus hadden wij geen zin", zegt hij. Tanja zei ook al dat ze ter plaatse werd uitgescholden. "We moesten daar weg."