Fantastisch voor Erik Van Looy: Hij ziet vandaag zijn grote droom werkelijkheid worden
PMN
Fantastisch voor Erik Van Looy: Hij ziet vandaag zijn grote droom werkelijkheid worden
Foto: ATV

Het was zondag een emotionele zondag geworden voor Erik Van Looy. De presentator zijn grote droom is werkelijkheid geworden.

De fans van ‘Blind Getrouwd’ hadden dan ook veel medelijden met haar. Zij beseffen dat Wendy wel wilde doorgaan met Damiano. “Ik heb er wekenlang voor gevochten”, zegt Wendy in Het Laatste Nieuws. "Maar eigenlijk wist ik al snel dat het héél moeilijk zou worden. Ik ben teleurgesteld dat het ons niet is gelukt.”

“Ik had echt gehoopt dat Damiano de man van mijn leven zou worden. Maar ik voelde eigenlijk al vrij snel dat wij op liefdesvlak wellicht geen match konden worden. Goede vrienden, dat zeker wel, maar meer dan dat... Dat zou héél moeilijk worden."

Wendy heeft gevochten voor haar huwelijk. “Maar eigenlijk wist ik na ons eerste moeilijke gesprek op huwelijksreis al dat het niet zou lopen zoals ik had gedroomd. Ik voelde dat die echte klik er niet was. En dat was best moeilijk om te aanvaarden."

“Of ik Damiano iets verwijt? Helemaal niet. Hij heeft er ook z'n best voor gedaan. Maar als het er niet is, dan is het er niet. Ik waardeer z'n eerlijkheid dan ook. Damiano heeft nooit gevoelens geveinsd. Ik hoor liever direct de waarheid, dan dat ik aan 't lijntje word gehouden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.