Speciaal optreden voor 'De Romeo's' deze zomer: "Kijken er enorm naar uit"
PMN
Speciaal optreden voor 'De Romeo's' deze zomer: "Kijken er enorm naar uit"
Foto: Instagram

De Romeo's staan deze zomer voor een speciaal optreden. Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi zijn één van de gasten op' 'Herentals Feest'.

De naam ‘Victor’ komt er niet toevallig. Voor Stijn is het een heel bijzondere naam. De baby is genoemd naar zijn overleden vader. “Ik ben mijn beide ouders op jonge leeftijd verloren en ik had een heel goede band met mijn vader.” 

“Op deze manier leeft hij een beetje verder. We gaan ook regelmatig met Victor naar het kerkhof. Ik vind Victor sowieso een mooie stoere naam ­met Tor als leuke afkorting", zegt Stijn in TV-Story.

Marjolein
Nuria heeft ook te doen met Marjolein uit ‘Blind Getrouwd’. Die werd het slachtoffer van online terreur na haar breuk met Mike. “Iemand afbreken is veel makkelijker dan het positieve in een persoon te zien. Het eerste moment dat ik Stijn zag, heb ik hem van kop tot teen afgebroken. Daar had ik nadien zoveel spijt van!” 

“Hij bleek helemaal niet te zijn zoals ik dacht. Door veel te praten groeiden we naar elkaar toe. Op looks afgaan is makkelijk, maar geen garantie. Als ik alleen naar Stijns uiterlijk had gekeken, was Victor niet geboren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.