Daarom is Tanja Dexters gaan lopen na haar ongeval: "Geen zin in dat circus van Luk Alloo"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Medialaan
Tanja Dexters (42) kreeg deze week heel wat kritiek over zich heen. Zij en haar vriend Miguel pleegden vluchtmisdrijf na een ongeluk.

Dat Tanja Dexters en haar vriend Miguel gaan lopen zijn, daar heeft ze naar eigen zeggen een goede reden voor. Een eerste reden is dat ze heel wat kritiek kregen te horen op de plaats van het ongeval. "Toen ik naar de inzittenden toeliep om te zien of iedereen oké was en er geen gewonden waren, begonnen ze meteen te schelden", klonk het. "Tanja Dexters dit, Tanja Dexters dat", zei de ex-miss België eerder al. 

"Ik ga niet herhalen wat ze zeiden. Daarna ben ik weer naar onze auto gegaan en heb de gevarendriehoek gezet. We hebben nog gewacht tot de brandweer en ambulance er waren, maar de situatie was onhoudbaar geworden. We werden belaagd langs alle kanten. Toen heb ik een vriend gebeld om ons op te pikken. We moesten daar gewoon weg."

Meer aan de hand
Maar nu blijkt er toch meer aan de hand te zijn. "Dat van de omstaanders klopt", aldus Michael in Het Laatste Nieuws. "Maar tijdens de 35 minuten dat we bij de wagen bleven, werd Tanja getipt dat Luk Alloo onderweg was met een filmploeg voor 'Alloo bij de wegpolitie'. In dat circus hadden we helemaal geen zin. Ik heb een business in de streek en heb altijd geprobeerd om met Tanja onder de radar te blijven. Ik wilde niet in die omstandigheden op de nationale televisie komen. En Tanja ook niet."

Volgens Michael kan er van vluchtmisdrijf geen sprake zijn. "De agenten van de dichtstbijzijnde wegpolitiepost in Grobbendonk waren snel aanwezig, maar kregen de opdracht om enkel de signalisatie te regelen achteraan de file. Zij waren dus ter plekke, maar deden de vaststellingen niet omdat de ploeg uit Turnhout met Alloo erbij nog onderweg was. Op zijn minst een vreemde situatie. We zijn dus wel gebleven tot alle hulpdiensten er waren, maar om op te draven in de show van Alloo hadden we geen zin."