Wendy Van Wanten neemt contact op met een straf iemand voor haar zomersingle
PMN

Wendy Van Wanten beloofde eerder al dat ze dit jaar met nieuw werk zal komen, en ze gaat woord houden. De zangeres wil graag een zomerhit scoren.

Indianna Maddison was naar het zwembad gegaan om er te gaan spelen. Ze zag haar vader zitten, maar toen ging het fout. “Ze had graag mijn aandacht en begon te zwaaien naar mij”, doet de vader zijn verhaal. 

“Plots ging het mis en viel ze met haar hoofd tegen de grond. Ik hoorde geschreeuw en trok haar uit het zwembad. Het ging ook allemaal zo snel.”

Een vriendin van het koppel kon het meisje nog reanimeren. Een Egyptisch reddingsteam kwam ter plaatse, maar weigerde het meisje mee te nemen want ze zou hersenschade kunnen hebben opgelopen.

Een Egyptisch ziekenhuis zei echter dat ze fit genoeg was en dus werd het meisje overgevlogen nadat haar moeder verplicht werd een formulier te ondertekenen dat het op eigen risico was.

Hartaanval
Drie dagen nadat ze er op spoed had gelegen, vloog Indianna terug naar Engeland. Daar schrokken de artsen van haar toestand. Ze konden enkel maar vaststellen dat het meisje ernstige hersenschade had opgelopen.

Later kreeg Indianna nog een hartaanval, waarna ze gestorven is in de armen van haar vader. “We voelen nu alleen nog maar een helse pijn”, zegt de vader.

Meer nieuws

Meer nieuws

.