“Een mokerslag! Als je dit niet gelooft van Michael Jackson, ben je blind en doof”
PMN
“Een mokerslag! Als je dit niet gelooft van Michael Jackson, ben je blind en doof”

De documentaire ‘Leaving Neverland’ blijft voer voor discussie. Heeft Michael Jackson echt kindermisbruikt of waren de getuigenissen vals?

Een intimus wil spreken in Het Belang van Limburg. Volgens hem is het duidelijk dat Laurent alle kansen werd ontnomen door Het Paleis.

“Hij was - en is nog steeds - niet jaloers op zijn broer. Hij wilde zelf geen koning worden. Laurent heeft wel geleden onder alle gemiste kansen. Laurent had in zijn studententijd een prestigieuze stageplaats bij de Verenigde Naties geregeld. Alle documenten waren in orde. Toen de ­entourage. Toen koning Boudewijn daar lucht van kreeg, ­belden ze naar New York: We sturen Filip. Laurent heeft nooit stage gelopen bij de VN. Filip is evenmin gegaan.”

“Hij heeft jobs mislopen, omdat zijn toekomstige werkgevers het verzoek van een paleismedewerker of minister kregen de prins niét in dienst te nemen. Zulke telefoontjes maakten indruk, hoor.”

En ook zijn vrouw Claire wordt niet gespaard, zegt een andere bron. “Tot vandaag wordt Claire ermee geconfronteerd dat ze niet van adel is. Bijvoorbeeld op de luchthaven van Zaventem. Als ze vliegt met Laurent wordt ze met veel egards naar de viplounge ­gebracht. Reist ze alleen, dan moet ze zoals iedereen in de rij gaan staan. Voor alle duidelijkheid: ze maakt daar geen punt van. Maar het is wel een teken aan de wand.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.