Jean-Lambrecks dient opnieuw een klacht in tegen Michelle Martin die volgens hem oneerlijk is

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jean Lambrecks, de vader van Eefje Lambrecks, heeft opnieuw een klacht ingediend tegen Michelle Martin. Hij denkt dat Michelle Martin zich insolvent voordoet, maar eigenlijk wel geld heeft.

Het is niet de eerste klacht die Jean Lambrecks indient tegen Michelle Martin. De vader van Eefje, een van de slachtoffers van Marc Dutroux en Michelle Martin, diende in 2012 voor het eerste een klacht in. Dat deed hij net na de voorwaardelijke invrijheidsstelling van Martin. 

Zowel Jean Lambrecks en zijn zoon zijn ervan overtuigd dat Michelle Martin maar doet alsof ze arm is, terwijl er eigenlijk wel voldoende geld op haar rekening staat, zo meldt Het Nieuwsblad. Op die manier probeert ze te zorgen dat ze de schadevergoeding aan de slachtoffers niet moet betalen.

Insolventie
De eerste klacht werd verworpen door de rechtbank, maar Lambrecks geeft niet op. Volgens de kranten van Sudpresse heeft hij in september van vorig jaar een nieuwe klacht ingediend. Ook die draait rond de “organisatie van haar insolventie”.

Dat wordt overigens ook bevestigd door het parket. "Meneer Jean Lambrecks heeft een nieuwe klacht ingediend met burgerlijke partijstelling in september 2018 voor dezelfde feiten van de organisatie van insolventie die, volgens hen, vandaag nog steeds bestaat.”