Dina Tersago leeft samen met haar schoonouders: “Zo worden ook onze zoontjes opgevoed"
PMN
Dina Tersago leeft samen met haar schoonouders: “Zo worden ook onze zoontjes opgevoed"
Foto: Medialaan

Dina Tersago is de presentatrice van ‘Blind Gekocht’. Koppels geven hun volledig budget in handen van experts en die zoeken voor hen dan een geschikte woning.

De dag van vandaag is iedereen Abel vergeten. Afgelopen maandag stierf hij op 33-jarige leeftijd in zijn appartement in Ooiegem (Wielsbeke). Vermoedelijk is een epilepsie-aanval hem fataal geworden.

7.700 euro
De familie van Abel wil dat hij in zijn thuisland Zimbabwe begraven wordt. De familie deed intussen de vreselijke ontdekking dat ze de overbrenging niet kunnen betalen. Die kost zo’n 7.700, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Geld dat de familie niet heeft.

Geld
Maar heeft Abel dan geen geld? “Dat kan best zijn”, reageert burgemeester Jan Stevens. “Maar die zijn rekeningen zijn geblokkeerd. Onze diensten zijn aan het onderzoeken wat we kunnen doen.”

Balsemen
De kans is klein dat er nog een oplossing uit de bus komt. “We moeten vandaag beginnen met het stoffelijk overschot te balsemen”, luidt het bij de begrafenisondernemer. “Als dat niet kan, zal hij gecremeerd of hier in Ooiegem begraven moeten worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.