Willy Sommers zag Nathalie Meskens komen: “Alles ging goed, maar toen ik haar zag wist ik hoe laat het was”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Medialaan
Willy Sommers is gelukkig getrouwd met Cindy. Ze hebben met Luka en Luna ook twee tieners in huis rondlopen.

Willy Sommers en Cindy trouwden pas anderhalf jaar geleden. “Alles ging goed: fijne job, fantastische kinderen, leuk huis... En ik had een goed testament opgesteld. Maar ja, ineens stond daar Nathalie Meskens voor de deur met haar programma ‘De Laatste 24 Uur’. Ik dacht: ‘Nu heb ik het aan m'n rekker!”, lacht Willy Sommers in Dag Allemaal. “Maar ik ben blij dat we het gedaan hebben, het was heel emotioneel. Al was de huwelijksnacht een flop, want ik moest al om 5 uur op om op te treden voor ‘De Weekwatchers”.

De echtelijke staat veranderde niet veel in hun relatie. “Totaal niet want onze relatie was al intens”, zegt Willy. Intussen stromen de aanvragen nog voor optredens binnen. Die zijn sinds zijn optreden op Pukkelpop nog gestegen.

“Ja, dat is geëxplodeerd. ’t Heeft me een nieuw elan gegeven. In oktober komt er een nieuw album en over vier weken verschijnt mijn single: ‘Eeuwige dromers’. Ik had vooraf wel schrik van Pukkelpop. Twee minuten voor ik op het podium moest, wou ik weglopen. Maar het is een succes geworden, ik voel sindsdien bij jonge mensen heel veel respect.”