VTM

'Een gemiste kans voor Joris om haar te zeggen: Annelies, je kunt veel van me vragen, maar hier trek ik de grens'

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Twitter
De finale nadert van 'Blind Getrouwd'. Ook Joris en Annelies gaan een beslissing moeten nemen over hun huwelijk. Al lijkt het een uitgemaakte zaak te zijn dat ze gaan scheiden.

De showbizzwatcher van de krant 'Het Nieuwsblad' vat samen hoe de verhoudingen liggen tussen Joris en Annelies. Er is de krant ook iets opgevallen. 'Het moet zijn dat de sponsors rijen dik staan om hun geld in Blind getrouwd te gieten, want Joris en Annelies lijken bijna niets anders te doen dan winkelen', staat er te lezen. 

'Eerst gingen ze al uitgebreid naar een interieurzaak, dit keer werden een kledingwinkel en een tuincentrum vereerd met een bezoek. Het tuincentrum legde opnieuw de verhoudingen bloot: Annelies nam het voortouw, Joris was op achtervolgen aangewezen. Toen Joris opmerkte dat de plantjes “vandaag allemaal liefde” kregen, antwoordde Annelies afgemeten met “die krijgen van mij elke dag liefde”. Daarop monteerden de makers een uitspraak van Joris die zei dat het “elke dag beter en beter gaat”, dat ze het dieptepunt achter zich konden laten en vanaf nu “alleen maar konden groeien”.
(lees verder onder de foto)


'Fashion Police'
In de kledingwinkel vond Annelies dan weer “de mannelijke versie” van haar eigen roze trui. Joris dacht aanvankelijk dat ze een grapje maakte, maar nee, Annelies vond dat Joris die roze pull moest passen, al was het maar voor de lol. “Jij hebt een paar vijzen los”, probeerde Joris nog, maar een minuut later stond hij wel met de roze trui te poseren.'

'Alweer een kans gemist om tegen Annelies te zeggen: “Annelies, je kunt veel van me vragen, maar hier trek ik de grens.” Toen Joris een nieuwe outfit wou aantrekken omdat er bezoek kwam eten, maakte hij het Annelies helemààl gemakkelijk. “Wat wil je dat ik aandoe”, vroeg hij. Waarop Annelies deed alsof hij de keuze had: “Je hebt kleren genoeg, kies zelf maar, zolang het nieuw is.” Uiteindelijk koos Joris voor zwart op zwart. Hij vond dat niet kunnen, Annelies wel. Dus werd het zwart op zwart. Omdat Annelies hoofdcommissaris is van de fashion police.'