Michel Van Den Brande maakt zich niet alleen zorgen om zijn huidkanker: "Net staal van stoelgang bij dokter binnengebracht"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Michel Van Den Brande (57) kennen we nog van 'The Sky Is The Limit'. De ondernemer maakte onlangs bekend dat hij huidkanker heeft.

Het is al voor de tweede keer in zijn leven dat Michel Van Den Brande kanker krijgt. "Ik kan het wel relativeren. Volgens de arts moet ik me geen zorgen maken. Ik was er volgens haar gelukkig heel snel bij en zal ook vlug genezen", reageert Michel in TV-Familie

"Deze kanker is trouwens niet te vergelijken met die waarmee ik op mijn 29ste moest afrekenen. Ik overwon toen teelbalkanker. Da’s andere koek dan wat vlekjes op je hoofd... Ik heb drie jaar gestreden tegen die vreselijke ziekte. Mijn teelballen werden verwijderd. Later kreeg ik nog de ziekte van Peyronie, waardoor mijn penis krom is gaan groeien. Ja, op medisch vlak heb ik al heel wat meegemaakt."

Maar er is nog iets waar Michel zich zorgen om maakt. "Ik sukkel al een tijdje met mijn darmen. Ik heb net een staal stoelgang binnengebracht bij de dokter en die heeft me doorverwezen naar een specialist. Daarvoor ben ik wel bang. Want ja, ik ben een bourgondiër, hé. Stel je voor dat ik ineens geen steak met frieten meer mag eten. Of nog erger: dat ik met zo'n stoma moet rondlopen."