Sergio moet afscheid nemen van dierbare: "Rust nu zacht"
PMN
Sergio moet afscheid nemen van dierbare: "Rust nu zacht"
Foto: Photonews

Sergio (53) heeft vreselijk nieuws te horen gekregen. Sergio was vroeger tv-presentator en zanger.

De bandleden waren uitgenodig in Andorra voor een optreden, waar een grote Vlaamse groep een skivakantie doorbracht. Na hun optreden gingen enkele meisjes mee naar het het hotel van de groepsleden, zo staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Sofa
Eén van de bandleden had daar seks met één van de jongedames, dat was met wederzijdse toestemming. Maar wanneer de vrouw daarna in slaap gevallen was op de sofa, waagde een tweede rapper zijn kans. Het wordt nog erger want een derde lid van de band keek gewoon toe.

Verkracht
De tweede rapper verklaarde dat hij toestemming dacht gekregen te hebben van de vrouw. De jongedame beweert echter dat ze sliep en dat er dus geen sprake is van enige toestemming. Na de feiten zou, zo verklaart het slachtoffer nog, de manager van de groep haar geld aangeboden hebben in ruil voor het intrekken van de klacht. Het slachtoffer ging daar niet op in.

Gevangenis
De rapper werd uiteindelijk veroordeeld tot vijf jaar cel waarvan twee jaar effectief. Eén van de groepsleden zou alles gefilmd hebben. Al is het niet duidelijk waar de veroordeelde rapper op dit moment is. De media in Andorra zegt dat hij daar in de cel zit. Volgens de entourage van ZwartWerk is hij in België.

Meer nieuws

Meer nieuws

.