Uitgerekend op Stan Van Samang zijn verjaardag: “Lenny al heel vroeg wakker en beton gieten, niet zo fijn”
PMN
Uitgerekend op Stan Van Samang zijn verjaardag: “Lenny al heel vroeg wakker en beton gieten, niet zo fijn”
Foto: Medialaan

Gisteren vierde Stan Van Samang zijn veertigste verjaardag. Hij vierde zijn verjaardag met een concert.

Marjolein werd het slachtoffer van online terreur en kreeg ook nog eens veel haatmails. Mike wil in Het Nieuwsblad wel iets kwijt over die hele situatie.

“Er zijn momenten geweest waarop ik dacht: zoals jij nu doet, dat is niet oké. En toch verwijt ik haar niets. Ze heeft het ­geprobeerd en het is niet gelukt. Wij waren twee doodnormale mensen in een compleet abnormale situatie”, reageert Mike. 

“Ik weet dat mensen de reactie van Marjolein op mijn tranen afstandelijk vonden, maar de ­afstand tussen ons was al te groot. ­Bovendien kan Marjolein haar gevoelens niet weg­steken, ik neem haar dat ook niet kwalijk. Marjolein zit op dit moment heel diep door al die negatieve reacties, dat moet stoppen. Marjolein is een goed mens. Er zijn tussen ons nooit harde woorden gevallen.”

Het gaat momenteel niet goed met Marjolein. “Anderhalve week geleden hebben we ­elkaar nog gezien, op een bijeenkomst van de ­deelnemers. Veel contact hebben we verder niet. Marjolein gaat door een hel, maar is heel goed omringd. Ik zou het persoonlijk wel opnieuw doen. Mentaal was het zwaar, maar ik heb fijne mensen leren kennen en bijgeleerd over mezelf.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.