Geen goed nieuws over Paul Severs: "Er zijn complicaties bijgekomen"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat opnieuw minder goed met zanger Paul Severs (70). Dat laat zijn zoon Christophe dinsdagavond weten op Facebook.

De voorbije dagen leek het de goede kant uit te gaan met Paul Severs, maar nu heeft zijn zoon Christophe geen goed nieuws te melden. "Het gaat terug minder goed met hem, want er zijn nu ook wat complicaties bijgekomen op de longen waardoor hij terug moet geholpen worden met ademen. Praten is dus momenteel onmogelijk, maar hij reageert wel nog steeds op vragen. Hij is dus nog steeds bij bewustzijn en neurologisch gezien gaat het tamelijk goed met hem. Maar echt communiceren is moeilijk gezien de medicatie hem ook versuft en moe maakt."

"Intussen weten we ook zijn dat zijn hart onder meer door cholesterol verzwakt was. Verdere stappen, na stabilisatie van zijn kritieke toestand, zullen nodig zijn. Het blijft dus bang afwachten…"
(Lees verder onder de foto)

#LikeMe
"Ik blijf iedereen bedanken voor de hartverwarmende steunbetuigingen, maar bezoek - buiten naaste familie - is nog steeds niet toegestaan. Deze week stond ook sinds lang 'Zeg eens meisje' in de Ketnet-serie #LikeMe gepland. Mijn pa vond dat heel leuk en er was ook een gastoptreden voorzien bij “Van Gils en Gasten” hieromtrent. Hij zou er onder normale omstandigheden ook naartoe gegaan zijn. Wij zijn blij dat ze – gezien de omstandigheden – er toch mee doorgaan. Het zal mijn pa plezier doen dat zijn muziek opnieuw een generatie kan bekoren."