Zwangere Astrid Coppens heeft nieuws: “We hebben een naam gevonden voor de baby”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Astrid Coppens keert voor even terug naar België. Ze deed dat voor haar nieuwe kledingcolletie bij kledingwinkel ZEB voor te stellen.

Astrid Coppens is zwanger. Op 4 juli bevalt ze van een dochtertje. “Ik had niet meer verwacht dat ik nog zwanger zou worden”, zegt Astrid in Dag Allemaal. “Maar ik ben opengebloeid, nooit in mijn leven heb ik zoveel geluk gevoeld.”

“Als de baby in mijn buik aan het shotten is, wow...Ik ben een nieuwe mens aan het maken en dat ontroert mij nog elke dag. Ik heb mijn dochter nog niet ontmoet, maar ik hou nu al zielsveel van haar.”

Naam
“We hebben ook al een naam gevonden”, gaat Astrid verder. “Maar die ga ik nog niet verklappen. De naam klinkt niet Frans. Da’s al een big reveal. Ik ga ook niet zeggen waar ik ga bevallen. Ik wil enkel kwijt dat het in een ziekenhuis zal zijn.”

Denkt Astrid eraan om definitief terug te keren naar België? “Permanent terugkeren? Ik weet niet of dat nog kan. We wonen nu al veertien jaar in L.A. En van de regen hier word ik direct depressief.”