Christoff heeft gisteren een vermoeiende dag achter de rug: Hij kon pas erg laat gaan slapen
PMN
Christoff heeft gisteren een vermoeiende dag achter de rug: Hij kon pas erg laat gaan slapen
Foto: Instagram

Christoff toert met Klubb3 door Duitsland. Zondag is hij met zijn eigen wagen richting Duitsland vertrokken. Het is een rit van bijna 800 kilometer.

Het lichaam werd op 31 december 2016 ontdekt door jagers. Het lichaam lag langs een gracht in Geluwe, zo laat Focus/W-TV weten.

We zijn nu ruim een jaar later en de speurders weten nog altijd niet wie de vrouw is. "Het zou gaan om een jonge vrouw van vermoedelijk tussen de 18 en 25 jaar oud en mogelijk van Aziatische oorsprong. Ze is 1m45 à 1m50 lang en slank gebouwd.” 

Informatie
Opvallend is haar gebit dat een uitgesproken "bovenbeet” heeft. Hoogstwaarschijnlijk bracht ze haar jeugd door in Europa. De vrouw droeg verschillende juwelen zoals een damesuurwerk met een metalen armband en een halsketting.

Speurders hopen snel meer informatie te krijgen over deze vrouw. Ze hebben intussen ook een robotfoto kunnen opstellen. Daarom doen ze een oproep. Weet u wie deze vrouw zou kunnen zijn, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 080030 30 0 of via opsporingen@police.belgium.eu

Meer nieuws

Meer nieuws

.