VTM

Annelies uit ‘Blind Getrouwd’ maakt eindbalans op: "Dacht dat het veel luchtiger zou zijn"

bron: VTM
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het seizoen van 'Blind Getrouwd' loopt stilaan op zijn einde. Het gaat nu niet lang meer duren voor we weten welke koppels samen blijven en welke niet.

Het meest besproken koppel van dit seizoen is ongetwijfeld Annelies en Joris geworden. Joris werd al snel verliefd op de vrouw met wie hij trouwde. Helaas voor hem was die liefde niet wederzijds. Bovendien vond Annelies hem ook nog eens te opdringerig. 

Annelies had zich iets helemaal anders voorgesteld van ' Blind Getrouwd'. “Ik had het allemaal veel luchtiger verwacht. Maar je kent die mens met wie je trouwt helemaal niet. Het is dus echt werken aan zo’n relatie. Je wordt er immers ingesmeten”, bedenkt ze zich.

En het ziet er ook niet goed uit voor Lenny en Jolien. Zij moeten volgende week als eerste bekendmaken of ze samenblijven of niet. Zij raakten niet verder dan 'goeie vrienden'. "Het is vreemd om te merken dat er geen evolutie kwam. Alles bleef stilstaan. We vinden elkaar wel leuk, maar dat is het dan ook”, luidt het. Jolien kon haar tranen niet meer bedwingen. “Ik had niet gedacht dat het allemaal zo’n effect zou hebben op mij."