Zoon Paul Severs: "Het wijst er wel op dat toestand van mijn vader hoopvol is, er werd echt gevreesd voor zijn leven"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Paul Severs is weer bij bewustzijn. De 70-jarige zanger kreeg een hartaanval terwijl hij aan het fietsen was. Twee toevallige voorbijgangers hebben zijn leven gered.

Paul Severs ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. Voor zijn zoon Christophe zijn het hectische dagen. "Ik weet dat het om een hartinfarct gaat en de dokters geven wel informatie, maar wat de toekomst brengt, is voor iedereen onzeker. Ik vind het vooral belangrijk dat iedereen de juiste informatie krijgt. Daarvoor kan je ook terecht op mijn Facebookpagina", zegt Christophe Severs in Dag Allemaal.

De artsen brachten zijn vader ook in een kustmatige coma. "Ja. Zodat hij geen pijn zou hebben. En ook om allerlei vervelende gevolgen te voorkomen, heb ik begrepen. Ik snapte het niet helemaal, maar ik vertrouw op de dokters. En zie: intussen is hij ontwaakt. Dat is toch al hoopvol. Want er werd echt gevreesd voor zijn leven."

"Het zijn bange dagen geweest, ja. En de eerste indicaties zijn dan wel voorzichtig positief, maar het is nog veel te vroeg om te spreken over z'n herstel. We zullen het stap voor stap moeten bekijken. Het is nog afwachten. Maar mama en ik zijn al heel dankbaar dat mij vader nog in leven en ontwaakt is. Het is moeilijk met zekerheid te zeggen, maar ik vermoed dat pa mij herkende."